Kumppanit

Vuosaari Golf Helsinki

Vuosaari Golf on aivan pääkaupunkiseudun ytimessaä sijatseva merihenkinen golfkenttä, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Edustavan klubitalon terassilta on näkymät merelle ja klubin edestä lähteville ykkös- ja kymppiväylille. Sähkö-Salo pitää huolen kentän ja klubitalon sähköjärjestelmistä.

NCC Rakennus Oy

NCC Rakennus Oy on kansainvälinen yritys, jonka toimialoihin kuuluu asunto- ja talonrakentaminen. Sähkö-Salo Oy on tehnyt NCC Rakennus Oy:n kanssa yhteistyössä toimien aliurakoitsijana monissa sen rakennuskohteissa jo vuodesta 2007 lähtien.

Presto-Maalaus Oy

Presto-Maalaus Oy on kiinteistöjen korjausrakentamisen ja muutostöiden kokenut osaaja, joka on tehnyt kiinteistöjen parveke- ja julkisivu- saneerauksia 20 vuoden kokemuksella. Yritys on toiminut saneerauskohteiden sähkösuunnittelussa yhteistyössä Sähkö-Salo Oy:n kanssa toteuttaen toimivat ratkaisut.

TelePatrol Oy

TelePatrol on tele-ja viestintäverkkojen kokonaisratkaisujen tai asiakkaan toivomuksiin perustuvien osaratkaisujen ammattilainen. Pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme avulla pystymme hoitamaan kaikki tele- ja sähköjärjestelmiin liittyvät asennukset. Mikään asennus ei ole meille liian pieni, ja toteutamme ratkaisut aina asiakkaan etujen sekä toiveiden mukaisesti.

LVI-Wiik Oy

Talotekniikan ammattilainen LVI-Wiik Oy on LVI-alan yritys,joka on menestyksekkäästi tuottanut luotettavaa palvelua jo yli 20 vuoden ajan. Sähkö-Salo on Oy on toiminut yrityksen yhteistyökumppanina sähköurakkoinin osa-alueella.

Rakennusliike Kuurila Oy

Kuurila Oy on ammattitaitoinen ja luotettava talonrakennusalan yritys, jonka kanssa on helppo olla kumppani. Sähkö-Salo Oy on mukana talonrakennusprojekteissa tuoden mukanaan osaamisensa sähkösuunnitteluun ja -asennsuksiin.

Rakennusliike Genelli Oy

Genelli Oy on ammattitaitoinen ja luotettava talonrakennusalan yritys, jonka kanssa on helppo olla kumppani. Sähkö-Salo Oy on mukana talonrakennusprojekteissa tuoden mukanaan osaamisensa sähkösuunnitteluun ja -asennsuksiin.

Saneeraus-Aatu Oy

Pilvilinnankatu 3c 10, 00960 Helsinki, puh 0453949599, email. raikka_karvonen@hotmail.com