SÄhkÖHUOLTO

Suoritamme sähköjärjestelmien huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt kotitalouksille, taloyhtiöille sekä yrityksille Etelä-Suomen alueella. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jolle asiakkaan turvallisuus on tärkeää.

Vanhat ja vialliset sähköasenukset ja kytkennät voivat aiheuttaa jopa välittömän hengenvaaran tai palovaaran. Ikääntyessään vikaantuneet sähköjärjestelmät saattavat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hengenvaaran tai tulipalon. Sähköasennusten turvallisuus voidaan tarkastaa mittauksilla, joilla varmistetaan suojalaitteiden toiminta vikatilanteissa. Vanhoissa taloissa voi syntyä vikoja jotka voidaan havaitaan mittauksissa.

  • Mustuneet ja rikkoutuneet pistorasiat kannattaa uusia.
  • Maadoittamattomat pistorasiat kannattaa muuttaa maadoitetuiksi.
  • Kun perheeseen tulee pieniä lapsia kannattaa huoltaa pistorasiat lapsiturvallisiksi.
  • Liiallinen jatkojohtojen käyttö vanhoissa rakennuksissa sattaa myös olla turvallisuusriski, joka on helppo korjata asennuttamalla lisää pistorasioita.
  • Sähkökeskuksen kunto kannattaa tarkastaa sen ikääntymisen myötä. Rikkoontuneet sulakekannat, liian suuret sulakkeet tai löysät johdinliitokset voivat helposti muodostua turvallisuusriskiksi.

Meiltä saat ammattitaitoisen huollon kiinteistön tai kodin sähköjärjestelmiin. Emme kuitenkaan huolla sähköisiä kodinkodeita.